T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / KIRKAĞAÇ - Eczacı Engin Ümmetoğlu Anadolu Lisesi

CEMİL AKSOY - MÜDÜR YARDIMCISI

01.05.1968 tarihinde Balıkesir, Bigadiç, Topalak Mahallesi´nde,  Sabri  ve Aynur çiftinin ikinci çocuğu olarak doğdum. Ailemin ikinci çocuğuyum, ağabeyim ve iki kız kardeşim var. 1973-1978 yılları arasında ilkokulu bitirdikten sonra 1982 yılında ortaokula, Bigadiç İmam Hatip Ortaokulu´nda, başladım,  devamında Balıkesir İmam Hatip Lisesi´nden  1989 yılında mezun oldum. Aynı yıl üniversiteye, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, başlayıp 1994 yılında bitirdim. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler Kentsel Politika Planlaması Alanında başladığım yüksek lisans eğitimim yarıda kaldı.

1996 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, farklı illerde bulunan okullarda İngilizce Öğretmeni ünvanlıyla öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü görevlerinde bulunmaktayım. Askerlik görevimi 1998 Mart ile 1999 Temmuz ayları arasında asker öğretmen olarak Kilis´te tamamladım. Evliyim, eşim, oğlum ve kızımdan oluşan bir ailem var.

Mesleğimi, öğretmenliği, severek yapageldim. Gençlerin, öğrencilerimin, hayata hazırlanması evresine tanıklık ve rehberlik etmenin tarif edilemeyecek kadar anlamlı olduğuna inanırım. Keşfi severim, insanı, doğayı, eşyayı, etkileşimde olunan her şeyi. İnsanı anlamak, hayatı anlamaktır mottosu çok etkili gelir bana. İnsanın en büyük zenginliğinin dürüstlük olduğuna şeksiz şüphesiz inanırım.